Om Osloadvokatene


Kristiansandadvokatene er en merkevare fra Osloadvokatene. Osloadvokatene er et av Norges ledende advokatfirmaer. Våre fokusområder er familie- og arverett, barnefordeling, erstatning etter personskade, trygdesaker, eiendomsrett og rådgivning til bedrifter med under 50 ansatte. Vi er et moderne advokatfirma med fokus på å tilby juridisk bistand av høy kvalitet både faglig og etisk. Kontakt oss om du trenger advokat i Kristiansand - bruk Osloadvokatene!

Historie


Osloadvokatene AS ble stiftet i 1998 av advokat Arne Heiestad. Selskapet hadde fra første stund fokus på å bistå privatpersoner og småbedrifter. Virksomheten vokste raskt, og allerede i 2004 ble lokalene i Akersgaten 7 for små. Virksomheten flyttet så til Torggata 10 ved Youngstorget.

I 2015 flyttet Osloadvokatene inn i nyoppussede kontorer i Pilestredet 29A. Derfra er veien kort til tinghuset og forliksrådet, og lett å finne parkering ved kontorene.  Lokalene har god plass og alle kontorer et bygget opp fra bunnen med tanke på å skape god lydisolasjon mellom cellekontorene og mellom møterommene.

I 2004 skaffet Osloadvokatene rettighetene til domenet www.advokat.no og besluttet å endre firmanavn en periode til advokatfirmaet advokat.no AS. Selskapet tok imidlertid vare på navnet Osloadvokatene hele perioden og gikk tilbake til sitt opprinnelige firmanavn igjen.

I dag er Osloadvokatene mer enn 20 år og består av 20 advokater og 2 advokatfullmektiger. Vi har egne faggrupper som holder seg oppdatert på rettsområdenes nyeste utvikling. Våre hovedfelt er personskade, erstatningsrett, familierett, arbeidsrett, trygderett, eiendomsrett og rådgiving for mindre bedrifter.

Osloadvokatene har for lengst etablert seg som et av landets ledende advokatfirmaer. Vi tilbyr våre tjenester over hele landet og er opptatt av å bruke moderne kommunikasjonsteknologi for å sikre at kommunikasjonen med klienter, motparter og offentlige instanser er så effektiv som mulig. På denne måten holdes også kostnader nede.

Det skal alltid være lett å kontakte oss. Denne måten å arbeide på gjør at vi kan tilby deg våre tjenester når du trenger advokat i Kristiansand. Hvert år har vi flere saker i Kristiansand og er godt kjent i Kristiansand tingrett.

Våre dyktige advokater har bred erfaring fra en rekke fagfelt. Kontakt oss i dag for en vurdering av din sak.

AAA-rating fra Dun & Bradstreet

Osloadvokatene har blitt vurdert som et solid selskap og har fått en såkalt AAA-rating fra Dun & Bradstreet (trippel A). AAA-rating er et solid kvalitetsstempel.

Dun & Bradstreet sier følgende: «En AAA-rating er et kvalitetsstempel som gir et godt forhandlingsgrunnlag ved inngåelse av avtaler med kunder, leverandører og bankforbindelser.»

 

Våre advokater

Få rask hjelp
av en advokat


Ønsker du hjelp fra en advokat kan du sende oss en henvendelse – Helt uforpliktende. Vi finner en passende advokat som vil ringe deg i løpet av dagen.